Cèdules d'habitabilitat

Les cèdules d’habitabilitat estan regulades a Catalunya pel Decret 141/2012, de 30 d’octubre, pel qual es regulen les condicions mínimes d’habitabilitat dels habitatges i la cèdula d’habitabilitat. Per a la venda o lloguer d’un habitatge és necessari que la propietat aporti la cèdula d’habitabilitat en vigor. També és necessària per contractar subministraments com l’electricitat o el gas natural

Com tècnics habilitats per a això, hem tramitat dotzenes de cèdules a tot Catalunya. Ens encarreguem de tot de forma ràpida, econòmica i amb les mínimes molèsties per vostè. Demani’ns pressupost, l’obtindrà en 24h.

Cèdules  d'habitabilitat 1
Cèdules  d'habitabilitat 2

PREGUNTES FREQÜENTS

QUANT DURA LA CÈDULA D’HABITABILITAT?
Varia segons l’any de concessió. És a dir, si es va concedir la cèdula d’habitabilitat per primera o segona ocupació després de 2004, llavors la seva vigència és de 15 anys. Si es va concedir a partir del 2013 la cèdula d’habitabilitat per primera ocupació, llavors la seva durada serà de 25 anys

Com s’aconsegueix LA CÈDULA D’HABITABILITAT?
Com que és un document acreditatiu, dels requisits mínims perquè un espai pugui ser habitat per persones a nivell de salubritat, higiene i solidesa seva caducitat serà de 15 anys.

ON ES TROBA LA CÈDULA D’HABITABILITAT?
És d’obligatorietat per a la primera i segona ocupació i és un document acreditatiu per decret. És obligatòria per a llogar i vendre una casa.

CERTIFICATS I CÈDULES
eficiencia-energetica

CERTIFICAT D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Aquest certificat cal que ho redacti un tècnic competent que inclou informació sobre les característiques de l’immoble i es lliura en forma de document oficial.

certificat-solidesa

TÈCNIC DE CAPÇALERA

El tècnic de capçalera és el professional de confiança que informa, orienta i soluciona qualsevol tema relacionat amb el manteniment d’edificis i habitatges.